Wat bieden wij?

De kus na het Ja woord
Foto Emanuele Greco
Ervaren Weddingplanners op Sicilië

De perfecte trouwdag! Geen enkel bruidspaar is hetzelfde en wij vinden het belangrijk dat jullie trouwdag persoonlijk wordt, precies zoals jullie zijn! Daarom werken wij niet met vaste pakketten maar luisteren naar de wensen van jullie als bruidspaar. Die wensen zijn de bouwstenen voor jullie perfecte trouwdag! Onze All-in weddingplanning service betekent zorgeloos genieten van alle huwelijksvoorbereidingen en van je trouwdag zelf.

De planning van jullie huwelijk op Sicilië

Trouwen op Sicilië, een van de mooiste eilanden in de Middellandse zee. Is dat jouw droom? Wij kunnen ervoor zorgen dat jouw trouwdag meer is dan je ooit had durven dromen. Vanaf het eerste advies nemen wij jullie mee in de voorbereidingen en kan het genieten beginnen! De planning van jullie trouwdag maken wij tot een feestje compleet met de mooiste moodboards en, om nog meer te genieten van de voorpret voor jullie huwelijksdag, een pre-wedding bezoek.

Voor de planning van je huwelijk in het buitenland is het nodig om op de hoogte te zijn van de plaatselijke regelgeving op het gebied van trouwen. Waar kun je trouwen en wat is er allemaal voor nodig? Is je huwelijk rechtsgeldig in Nederland? Welke documenten heb ik allemaal nodig om in het buitenland te kunnen trouwen en waar dien ik deze in? Wat kost het?

Wij kennen de regelgeving en weten wat je nodig hebt om in Italië te kunnen trouwen. Maar, wij kennen ook de mooiste plekjes voor je huwelijksdiner en trouwfeest. Wil je muzikale omlijsting op je trouwdag? Waar breng je de toost uit en snij je de bruidstaart aan? Je kunt het allemaal aan Sicily Love Weddings overlaten. Wij kennen de mooiste plekjes en maken voor elk bruidspaar een voorstel op maat.

Het team van Sicily Love Weddings werkt met precisie en oog voor detail aan jullie huwelijksdag, de mooiste dag van jullie leven.

Bruidsboeket Sebastian Flowers
Foto Emanuele Greco

Contractonderhandelingen met leveranciers op Sicilië

De catering, de trouwlocatie, de bruidstaart of het vuurwerk na afloop: om je droomhuwelijk te realiseren lijkt het wel of geld geen rol speelt. Nee, in een enkel geval misschien niet! Maar in de meeste gevallen stelt een bruidspaar een budget vast als randvoorwaarde bij de inkoop. Onderhandelen met iedereen die iets gaat bijdragen aan je trouwdag is echter een vak apart.

Wij kennen de financiële speelruimte die er vaak is bij leveranciers. Door onze goede contacten met veel leveranciers, kunnen we vaak iets extra’s gedaan krijgen in jullie voordeel. Vindingrijk als we zijn, hebben we altijd vele alternatieven. Bovendien blijven we altijd zakelijk: als de emotie van een huwelijk in het spel is, zijn partners snel geneigd concessies te doen aan hun budget. Met een forse overschrijding van de geplande kosten als gevolg.

Styling Sebastian Flowers Sicilië
Foto Stefano Cassati

Ceremoniemeester Nederlands en Italiaans sprekend

Of je trouwdag ook die uitvoering krijgt die je van tevoren in gedachten had, ligt vooral in de hand de ceremoniemeester. Het is de grootste verantwoordelijkheid die je maar kunt bedenken op je trouwdag. Als je kiest voor de weddingplanners van Sicily Love Weddings dan zijn wij op jouw trouwdag aanwezig als ceremoniemeester. Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt verloopt je dag volgens jullie eigen droomscenario, perfect geregisseerd achter de schermen door Nederlands / Italiaans sprekende ceremoniemeesters.

Styling dinertafel
Foto Salvatore Cimino

Jouw budget

Wil jij trouwen op Sicilië en laat jij de organisatie graag over aan professionele weddingplanners? Sicily Love Weddings werkt met trouwbudgetten vanaf 20.000 euro.

Geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op!