Team Wedding Planners

Wij zijn Ysis Leotta Neuvenheim en Thea Huigen, gediplomeerde, passievolle professionals die samen meerdere jaren wedding planning ervaring hebben o.a. in Italië. Ysis woont in Taormina, Sicilië en Thea woont in Rotterdam, Nederland. Samen zijn wij DE trouwexperts op Sicilië.

Ysis en Thea Wedding planners van Sicily Love Weddings / Trouwen op Sicilië

Wij hebben onze roots in Italië, kennen de mooiste plekjes, spreken de taal en realiseren graag jullie mooiste dag op het prachtige eiland Sicilië.  

Onze achtergrond is hetzelfde, wij hebben allebei in de luchtvaart gewerkt en dat heeft ons geleerd om nooit in paniek te raken, om flexibel te zijn wanneer dat nodig is en om te improviseren op momenten dat dingen niet volgens plan verlopen. Door onze internationale ervaring hebben wij geleerd om met verschillende culturen om te gaan. We kennen de etiquette en de verschillende gewoontes en we kennen de do’s en dont’s in verschillende landen en culturen.

Wij helpen je graag bij het plannen van jouw perfecte trouwdag! Wij nemen de stress van de voorbereidingen van jullie schouders maar nemen de regie niet uit jullie handen!

De afgelopen jaren hebben wij samen meer dan 50 huwelijken georganiseerd voor bruidsparen uit diverse landen.

Vertrouw ons als wij zeggen dat wij de beste wedding planners zijn voor jouw huwelijk op Sicilië.

Vul vandaag nog ons contactformulier in!

styling dinertafel huwelijk voor Panta Rhei