Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Welkom bij Sicilië Love Weddings & Events, waar jullie droombruiloft werkelijkheid wordt onder de vaardige begeleiding van Ysis Leotta Neuvenheim en Thea Huigen. Als gepassioneerde en gediplomeerde professionals bundelen wij onze krachten met meerdere jaren aan ervaring in wedding planning, met specifieke expertise in het betoverende decor van Italië, met name in het zonnige Sicilië.

Onze unieke samenwerking overstijgt de geografische grenzen: terwijl Ysis haar thuisbasis heeft in het schilderachtige Taormina op Sicilië, bevindt Thea zich in het bruisende Rotterdam, Nederland. Deze bijzondere combinatie maakt ons dé trouwexperts op Sicilië, waar passie, professionaliteit en een vleugje internationale flair samenkomen.

Laat ons jullie begeleiden op de reis naar jullie perfecte dag, waarbij wij putten uit onze gedeelde passie en uitgebreide kennis om een unieke en onvergetelijke bruiloft voor jullie te creëren. Samen brengen wij de magie van de liefde tot leven in het adembenemende decor van Italië en/of Sicilië.

Het organiseren van een bruiloft is een prachtige, zij het tijdrovende, onderneming. Wij maken de planningsperiode niet alleen opwindend, maar ook eenvoudig. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jullie met vol vertrouwen naar jullie trouwdag toeleven.

Voor ons staat centraal dat jullie trouwdag jullie liefde weerspiegelt. Een dag waarop culturele tradities en gebruiken omarmd worden op een manier die bij jullie past, waar jullie de regie behouden en waar niets ‘geforceerd’ aanvoelt. Wij vertalen jullie huwelijkswensen naar een persoonlijke beleving die jullie voor altijd zullen koesteren.

Met trots kijken we terug op de vele door ons georganiseerde huwelijken voor bruidsparen uit diverse landen. Laat ons ook jullie liefdesverhaal omzetten in een onvergetelijk hoofdstuk op het prachtige Sicilië.

Ontmoet ons team

Om ervoor te zorgen dat jouw trouwdag vlekkeloos verloopt, werken wij met een team van professionele assistenten.

Ysis

Wedding Planner

Thea

Wedding Planner

Danila

Assistent Wedding Planner

Denise

Assistent Wedding Planner

Vertrouw ons als wij zeggen dat wij de beste wedding experts zijn voor jouw huwelijk op Sicilië.

Vul vandaag nog ons contactformulier in!

styling dinertafel huwelijk voor Panta Rhei