Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Jullie hebben de informatie op onze website gelezen, zijn enthousiast om je planning te starten, maar jullie willen graag meer weten. Neem in dat geval contact met ons op via ons contactformulier.

De reis naar jouw perfecte trouwdag

Nadat we jullie contactformulier hebben ontvangen, streven we ernaar om zo spoedig mogelijk telefonisch contact met jullie op te nemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Bij voorkeur organiseren we dit via een video call, zodat zowel Thea als Ysis direct betrokken kunnen zijn. Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en legt geen verplichtingen op. Het is een informele gelegenheid waarin we graag jullie wensen en ideeën bespreken, om zo een duidelijk beeld te krijgen van jullie verwachtingen en de manier waarop wij kunnen bijdragen aan het verwezenlijken van jullie droombruiloft.

Persoonlijk voorstel en prijzen

Het voornaamste doel van ons kennismakingsgesprek is om elkaar beter te leren kennen en te beoordelen of wij als team goed bij elkaar passen. Aangezien we een essentiële periode van samenwerking tegemoet gaan, hechten wij veel waarde aan het creëren van een goede klik.

Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om jullie wensen grondig te inventariseren. Deze informatie vormt de basis voor ons persoonlijke voorstel, dat we vervolgens op maat voor jullie opstellen. Daarnaast voorzien we jullie van een heldere prijsopgave, zodat jullie vanaf het begin een duidelijk beeld hebben van de kosten en kunnen beslissen of onze diensten aansluiten bij jullie verwachtingen. We streven ernaar om transparantie en een persoonlijke aanpak te bieden, zodat jullie met vol vertrouwen kunnen uitkijken naar de realisatie van jullie droombruiloft.

Aan de slag

En dan besluiten jullie om ons het vertrouwen te schenken en samen een onvergetelijke trouwdag te organiseren. Om onze samenwerking officieel te bevestigen, stellen we een contract op en vragen we een aanbetaling van 20% van de overeengekomen prijs. En dan… gaan we direct aan de slag!

Online planning tool

Zodra de formele stappen zijn gezet, geven we jullie toegang tot ons online planningstool. Hier kunnen jullie beginnen met het afvinken van jullie checklist, het creëren van moodboards en het voorbereiden van zaken zoals de gastenlijst en de trouwwebsite. Wij zorgen ervoor dat alle informatie die we verzamelen direct online beschikbaar is, zodat we samen een compleet overzicht behouden van de voortgang van de planning. Op deze manier streven we ernaar om jullie betrokken te houden en de voorbereidingen zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen. We zijn er om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken, en we kijken ernaar uit om samen deze bijzondere reis te beginnen.

Aisle Planner online planning platform design studio
Design studio online planning tool

Locaties en leveranciers

Welkom bij de spannende fase van jullie huwelijksreis: de zoektocht naar de perfecte locatie en betoverende leveranciers! Onze aanpak begint met het vinden van jullie droomlocatie. We presenteren voorstellen totdat jullie volledig tevreden zijn, hoewel onze ervaring ons heeft geleerd dat de ideale locatie vaak al in de eerste suggesties verborgen ligt!

Voor alle leveranciers die bij jullie trouwdag betrokken worden geldt, dat zij bij jullie moeten passen binnen het vastgestelde budget. Dat zijn de criteria die wij gebruiken om per leverancier minimaal 3 voorstellen te doen. Alle Ins and Outs, moodboard, contractbijzonderheden etc. zetten wij voor jullie online.

Wedding & Event design

In ons streven naar een unieke bruiloft gaan we verder dan het simpelweg voorstellen van bloemisten en decorateurs. Samen met jullie creëren we een ontwerpconcept dat de look & feel van jullie grote dag tot leven brengt.

Tijdens een speciale video call laten we onze inspiratie de vrije loop en vullen we gezamenlijk de kleuren van jullie trouwdag in, of jullie nu al concrete ideeën hebben of nog volledig blanco zijn. Op basis hiervan stellen we een ontwerpconcept op en gaan we op zoek naar leveranciers die perfect aansluiten bij jullie wensen.

Ondersteuning

Gedurende het gehele traject staan wij onvoorwaardelijk aan jullie zijde. Of het nu gaat om een belletje, een e-mail, een appje of het stellen van vragen via ons handige planningsplatform – jullie kunnen op ons rekenen. Wij garanderen een reactie binnen 48 uur!

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om jullie te helpen bij de realisatie van jullie droombruiloft.

styling dinertafel huwelijk door Panta Rhei