Onze werkwijze

Jullie hebben de informatie op onze website gelezen, zijn enthousiast om je planning te starten, maar jullie willen graag meer weten. Neem in dat geval contact met ons op via ons contactformulier.

De reis naar jouw perfecte trouwdag

Als wij jullie contactformulier ontvangen hebben, nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met jullie op om een kennismakingsgesprek te plannen. Bij voorkeur doen wij dit via een video call zodat zowel Thea als Ysis aanwezig kunnen zijn. Het kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en verplicht jullie tot niets.

Persoonlijk voorstel en prijzen

Meest belangrijke doel van een kennismakingsgesprek is om elkaar beter te leren kennen en wederzijds te checken of wij als team bij elkaar passen. Wij gaan een belangrijke periode met elkaar samenwerken, dus een klik is ontzettend belangrijk.

Daarnaast inventariseren wij tijdens ons kennismakingsgesprek jullie wensen zodat wij een persoonlijk voorstel kunnen schrijven en jullie een prijsopgave kunnen sturen.

Aan de slag

En dan besluiten jullie om ons het vertrouwen te geven en samen een fantastische trouwdag(en) te gaan organiseren. Wij formaliseren onze samenwerking met een contract en vragen een aanbetaling van 20% van de afgesproken prijs en………………wij gaan meteen aan de slag!

Online planning tool

Jullie krijgen toegang tot ons online planning tool zodat je alvast kunt beginnen met het afvinken van je checklist, het maken van moodboards en het voorbereiden van je gastenlijst en website. Wij maken ook alle informatie die wij nu voor jullie gaan verzamelen online beschikbaar zodat wij samen een compleet overzicht houden over de voortgang van de planning.

Aisle Planner online planning platform design studio
Design studio online planning tool

Locaties en leveranciers

De eerste stap in het planning proces is het vinden van jullie droomlocatie! Daar doen wij net zoveel voorstellen voor totdat jullie tevreden zijn, alhoewel onze ervaring leert dat jullie perfecte locatie meestal bij de eerste voorstellen zit!

Voor alle leveranciers die bij jullie trouwdag betrokken worden geldt, dat zij bij jullie moeten passen binnen het vastgestelde budget. Dat zijn de criteria die wij gebruiken om per leverancier minimaal 3 voorstellen te doen. Alle Ins and Outs, moodboard, contractbijzonderheden etc. zetten wij voor jullie online.

Wedding & Event design

Wij stellen niet zomaar bloemisten / decorateurs voor maar maken eerst samen met jullie een ontwerpconcept waarin de look & feel van jullie trouwdag tot leven komt.

Tijdens een speciaal daarvoor geplande video call geven wij jullie inspiratie en kleuren wij jullie trouwdag samen in, ongeacht of je zelf al ideeën hebt of nog helemaal blanco bent. Op basis daarvan maken wij een ontwerpconcept en gaan wij op zoek naar leveranciers die bij jullie wensen passen.

Ondersteuning

Tijdens de gehele periode bieden wij onbeperkte ondersteuning. Bel ons, mail ons, App ons of stel je vraag online via ons planning platform. Wij reageren altijd binnen 48 uur!

Neem vandaag nog contact met ons op!

styling dinertafel huwelijk door Panta Rhei