Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Welkom bij Sicilië Love Weddings & Events, jouw expert in het creëren van betoverende bruiloften in het prachtige Italië, met een focus op het adembenemende Sicilië. Met een indrukwekkend curriculum vitae vol tevreden bruidsparen zijn wij trots op de afgelopen 10 jaar waarin we met stellen van over de hele wereld hebben samengewerkt om unieke huwelijksdagen te realiseren.

Deze reis heeft ons geleerd hoe we de perfecte leveranciers kunnen selecteren, zodat de planning van jullie bruiloft moeiteloos, onvergetelijk en bovenal stressvrij verloopt. Onze nauwe samenwerking met alle betrokken leveranciers zorgt ervoor dat wij als één team werken aan de realisatie van de trouwdag van jullie dromen.

Hieronder nemen we jullie mee op een reis door enkele recente huwelijken die wij mochten omtoveren tot onvergetelijke momenten van liefde en geluk. Laat je inspireren door de romantische beelden die het verhaal vertellen van stellen die hun liefde op unieke wijze hebben bezegeld onder de Italiaanse zon.