Services

 

Villa Mon Repos Taormina

Wat kan ons Team voor jou betekenen?

Geen enkel bruidspaar is hetzelfde en wij vinden het belangrijk dat jullie trouwdag persoonlijk wordt, precies zoals jullie zijn! Daarom werken wij niet met vaste pakketten maar luisteren naar de wensen van jullie als bruidspaar. Die wensen zijn de bouwstenen voor jullie perfecte trouwdag!

Verwar de event manager die door de locatie wordt aangeboden niet met een wedding planner! Zij zullen ervoor zorgen dat de ceremonie, de receptie en de catering op schema liggen, maar zij werken vanuit het oogpunt van de locatie, niet vanuit het oogpunt van het trouwkoppel!

Tiles and wine stoppers from Sicily as wedding favours for the guests

Wedding planning op maat

Het team van Sicily Love Weddings & Events biedt een verscheidenheid aan diensten. Van de planning van het kleinste ‘Elopement’ huwelijk tot een volledige planning van de eerste dag tot de laatste evaluatie na de trouwdag.

Bovenal is het onze taak om jullie zorgeloos te laten genieten van de voorbereidingen en van jullie trouwdag.

Professionele Ceremoniemeesters

Jij hebt die gedroomde trouwdag voor ogen waar je meestal meer dan een jaar vooraf aan begint te werken. Dan moet de uitvoering van je dag natuurlijk ook goed geregisseerd worden en dat ligt helemaal in de handen van de ceremoniemeester. Ons team is op je trouwdag voor dag en dauw aanwezig voor de voorbereidingen en gaat pas weg als de laatste leverancier is vertrokken.

Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt, verloopt je dag volgens jullie eigen droomscenario, perfect geregisseerd achter de schermen door Nederlands / Italiaans sprekende ceremoniemeesters.

Foto Gianmarco Amico

Full service Wedding Planning

Wil jij een stressvrije planningsperiode ervaren en een professional die er alles aan doet om je dromen te verwezenlijken? Als je kiest voor onze Full service Wedding planning hoef je alleen maar te genieten van de voorbereidingen en van jullie huwelijksdag(en). Wij zorgen voor alles van A tot Z.

Onze service omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende diensten:

 • Adviseren van de verschillende leveranciers zoals locaties, bloemisten en fotografen
 • Algemeen advies over alles wat met jouw huwelijk te maken heeft
 • Regelen van alle formaliteiten voor het voltrekken van jullie wettelijke huwelijk
 • Regelen van alle formaliteiten voor het voltrekken van jullie kerkelijke huwelijk
 • Contractonderhandelingen en -beoordeling
 • Advies, voorstellen en uitwerken van de styling
 • Leveranciers management
 • Leveren van een checklist voor de planningsperiode
 • Maken van draaiboeken, ook voor de Italiaanse leveranciers
 • Budget management
 • Gast management
 • Volledige coördinatie van jouw draaiboek tijdens de trouwdag door een professionele ceremoniemeester
 • Regelmatige update meetings en onbeperkt mail / telefoon support
 • Toegang tot ons online wedding planning tool

Last minute Wedding Planning

Je hebt hard gewerkt om je bruiloft te plannen. Je hebt alle leveranciers gecontracteerd, je hebt gewoon hulp nodig om ervoor te zorgen dat al die leveranciers doen wat ze moeten doen zonder enige stress voor jou, je familie of je gasten.

Waarom wij je adviseren om alsnog een wedding planner in te huren? Last minute wedding planning geeft jou de tijd om rustig toe te leven naar je trouwdag terwijl je de last-minute details aan een professionele wedding planner overlaat. Wij richten ons op taken zoals het afronden van de logistieke details met de leveranciers en op de coördinatie van jouw huwelijksdag zodat jullie en je gasten zich kunnen ontspannen. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten!

De last minute planning start ongeveer 8 tot 12 weken voorafgaand aan jouw bruiloft.

Tijdens een video call kunnen wij de details en jullie wensen bespreken om de planning te starten.

Dit wordt één van de mooiste dagen van je leven! Dan wil jij je toch geen zorgen maken over waar de taart is of wie er rondloopt met de kopie van jouw toespraak!

Foto Fabrizio and Romina

Online Planning tool

Wij bieden onze bruidsparen een online planning tool aan. Alles overzichtelijk bij elkaar maakt het plannen van jouw trouwdag nog leuker en makkelijker. Ons planning tool biedt o.a.

 • de mogelijkheid om moodboards te maken
 • een handige budget tool
 • een online agenda
 • alle leveranciers informatie overzichtelijk bij elkaar
 • online gastenlijst met mogelijkheid tot RSVP
 • een website
 • etc.
Aisle Planner online wedding planning platform, dashboard

Sicily Love Weddings & Events is een Aisle Planner Professional

Lees hier alles over onze werkwijze!

luxe styling van huwelijks dinertafel

Wat kan Sicily Love Weddings nog meer voor jou doen?

Styling en conceptplanning

Bloemen en de styling maken jouw trouwdag compleet. Wij begeleiden en inspireren je met gepersonaliseerde moodboards en een compleet stylingplan om de perfecte sfeer te creëren die jij wenst voor je trouwdag.

Religieuze trouwceremonie

Droom jij van een kerkelijke inzegening van jouw huwelijk in een romantisch kerkje of in een dramatisch mooie Kathedraal? In Sicilië kan je droom werkelijkheid worden. Het rooms-katholicisme is de dominante religie en de mooiste kerken zijn op Sicilië te vinden. Maak jouw droom waar, wij regelen alles van A tot Z!

Romantisch Pre-Wedding Bezoek

Droom jij ook van een huwelijk in het buitenland, maar maak jij je zorgen hoe je zeker kunt zijn dat de locatie van jouw keuze werkelijk de ‘droomlocatie’ is die jij voor ogen hebt? Boek dan een ‘pre wedding bezoek’ en bezoek met onze begeleiding de mooiste trouwlocaties en de meest creatieve leveranciers. Geniet van een romantisch weekend en proef letterlijk en figuurlijk de sfeer van Sicilië terwijl je de juiste keuzes maakt voor jouw trouwdag(en)!

Virtueel locatiebezoek

Is het echt niet mogelijk om een live bezoek te plannen of staat je keuze voor Sicilië nog niet vast? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een virtueel locatiebezoek te plannen. Wij maken een afspraak met jou voor een dag en tijd waarop wij naar de locatie(s) rijden en jou live een rondleiding geven. Tijdens de rondleiding maken wij gebruik van WhatsApp, Google hangouts, MS Teams, facetime of Skype zodat jij ook live vragen kunt stellen.

Elopement in Sicilië

Als jullie, om welke reden dan ook, besluiten om samen te gaan trouwen zonder gasten, overweeg dan het mooie eiland Sicilië.

De “Luxury Elopements” winnen aan populariteit en wij zien een duidelijke trend om een typische ceremonie te realiseren inclusief prachtige trouwkleding, een adembenemende gangpad, de meest romantische geloften, luxe styling, een professionele huwelijksfotograaf etc. zonder de gasten.

Zelfs als je het absolute minimum voor ogen hebt, ontkom je niet aan een aantal elementen die je moet plannen: reizen, accommodatie, trouwlocatie en kleding heb je minimaal nodig. Ook als je hebt gekozen voor de meest simpele ceremonie, heb je nog steeds documenten nodig zoals geboorteakten en een huwelijksvergunning.

Het team van Sicily Love Weddings zorgt ervoor dat alles van A tot Z voor je geregeld is. Geen stress, alleen maar genieten voor jullie tweeën en/of een paar naaste getuigen.

Elopement

Neem vandaag nog contact met ons op!