Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

 

Villa Mon Repos Taormina

Wat kan ons Team voor jou betekenen?

Geen enkel paar dat in het huwelijksbootje stapt, is hetzelfde, en wij hechten er enorm veel waarde aan dat jullie trouwdag net zo uniek wordt als jullie zelf zijn! Daarom hanteren wij geen standaardpakketten, maar stemmen we ons af op jullie specifieke wensen als bruidspaar. Die wensen vormen de bouwstenen van jullie droomhuwelijk!

Het is belangrijk om de evenementenmanager die door de locatie wordt aangeboden niet te verwarren met een wedding planner. Hoewel zij ervoor zorgen dat de ceremonie, receptie en catering volgens plan verlopen, opereren zij vanuit het perspectief van de locatie en niet vanuit het standpunt van het bruidspaar!

Tiles and wine stoppers from Sicily as wedding favours for the guests

Wedding planning op maat

Het Sicily Love Weddings & Events team staat paraat met een scala aan diensten voor jullie trouwdag. Of het nu gaat om het organiseren van een intiem ‘Elopement’ huwelijk of het volledig in de hand nemen van de planning vanaf de eerste dag tot en met de evaluatie na jullie trouwdag, wij zijn er voor jullie.

Onze belangrijkste missie is ervoor te zorgen dat jullie onbezorgd kunnen genieten van zowel de voorbereidingen als de grote dag zelf.

Professionele Ceremoniemeesters

Je koestert de gedachte aan die perfecte trouwdag, waar je vaak meer dan een jaar van tevoren aan begint te werken. Het is vanzelfsprekend dat de uitvoering van jouw dag vlekkeloos moet verlopen, en dat ligt volledig in handen van de ceremoniemeester.

Ons team staat voor je klaar op de dag van je bruiloft, vanaf de vroege ochtenduren voor de voorbereidingen tot het vertrek van de laatste leverancier. Zonder dat je je er zorgen over hoeft te maken, verloopt je trouwdag volgens jullie eigen droomscenario, naadloos gecoördineerd achter de schermen door onze Nederlands/Italiaans sprekende ceremoniemeesters.

Foto by Gianmarco Amico

Full service Wedding Planning

Wil je een stressvrije planningsperiode ervaren en samenwerken met een professional die er alles aan doet om jouw dromen werkelijkheid te maken? Kies dan voor onze Full Service Wedding Planning, waarbij jij je alleen hoeft te concentreren op het genieten van de voorbereidingen en jullie speciale huwelijksdag. Wij nemen de volledige regie van A tot Z op ons.

Onze uitgebreide service omvat, maar is niet beperkt tot, de volgende diensten:

 • Adviseren over verschillende leveranciers zoals locaties, bloemisten en fotografen
 • Algemeen advies over alle aspecten van jullie huwelijk
 • Regelen van alle formaliteiten voor het voltrekken van jullie wettelijke huwelijk
 • Coördineren van alle formaliteiten voor het voltrekken van jullie kerkelijke huwelijk
 • Onderhandelen en beoordelen van contracten
 • Advies, voorstellen en uitwerken van de styling
 • Management van leveranciers
 • Leveren van een gedetailleerde checklist voor de planningsperiode
 • Opstellen van draaiboeken, inclusief voor de Italiaanse leveranciers
 • Budgetbeheer
 • Gastenbeheer
 • Volledige coördinatie van jullie draaiboek op de trouwdag door een professionele ceremoniemeester
 • Regelmatige update meetings en onbeperkte mail en telefonische ondersteuning
 • Toegang tot ons online wedding planning tool
Foto by Gianmarco Amico

Last minute Wedding Planning

Je hebt onvermoeibaar gewerkt om je bruiloft te plannen. Alle leveranciers zijn geboekt, maar je hebt simpelweg behoefte aan hulp om ervoor te zorgen dat zij hun taken uitvoeren zonder enige stress voor jou, je familie of je gasten.

Waarom raden wij aan om een wedding planner in te schakelen? Last-minute wedding planning geeft je de kans om in alle rust naar je trouwdag toe te leven, terwijl een professionele wedding planner zich bezighoudt met de laatste details. Wij concentreren ons op taken zoals het finaliseren van logistieke details met leveranciers en de coördinatie van jouw huwelijksdag, zodat jij en je gasten zich volledig kunnen ontspannen. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten!

De last-minute planning begint ongeveer 8 tot 12 weken voor je bruiloft. Tijdens een video call bespreken we graag de details en jullie wensen om de planning te starten.

Dit wordt een van de mooiste dagen van je leven! En op zo’n dag wil je je toch geen zorgen maken over waar de taart is of wie er rondloopt met een kopie van je toespraak!

Foto by Fabrizio and Romina

Online Planning tool

Wij bieden onze bruidsparen een online planning tool aan. Alles overzichtelijk bij elkaar maakt het plannen van jouw trouwdag nog leuker en makkelijker. Ons planning tool biedt o.a.

 • de mogelijkheid om moodboards te maken
 • een handige budget tool
 • een online agenda
 • alle leveranciers informatie overzichtelijk bij elkaar
 • online gastenlijst met mogelijkheid tot RSVP
 • een website
 • etc.
Aisle Planner online wedding planning platform, dashboard

Sicily Love Weddings & Events is een Aisle Planner Professional

Lees hier alles over onze werkwijze!

luxe styling van huwelijks dinertafel

Wat kan Sicily Love Weddings nog meer voor jou doen?

Styling en conceptplanning

Bloemen en de styling maken jouw trouwdag compleet. Wij begeleiden en inspireren je met gepersonaliseerde moodboards en een compleet stylingplan om de perfecte sfeer te creëren die jij wenst voor je trouwdag.

Religieuze trouwceremonie

Droom jij van een kerkelijke inzegening van jouw huwelijk in een romantisch kerkje of in een dramatisch mooie Kathedraal? In Sicilië kan je droom werkelijkheid worden. Het rooms-katholicisme is de dominante religie en de mooiste kerken zijn op Sicilië te vinden. Maak jouw droom waar, wij regelen alles van A tot Z!

Foto by Vincenzo Ingrassia

Romantisch Pre-Wedding Bezoek

Droom jij ook van een huwelijk in het buitenland, maar maak jij je zorgen hoe je zeker kunt zijn dat de locatie van jouw keuze werkelijk de ‘droomlocatie’ is die jij voor ogen hebt? Boek dan een ‘pre wedding bezoek’ en bezoek met onze begeleiding de mooiste trouwlocaties en de meest creatieve leveranciers. Geniet van een romantisch weekend en proef letterlijk en figuurlijk de sfeer van Sicilië terwijl je de juiste keuzes maakt voor jouw trouwdag(en)!

Virtueel locatiebezoek

Is het echt niet mogelijk om een live bezoek te plannen of staat je keuze voor Sicilië nog niet vast? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een virtueel locatiebezoek te plannen. Wij maken een afspraak met jou voor een dag en tijd waarop wij naar de locatie(s) rijden en jou live een rondleiding geven. Tijdens de rondleiding maken wij gebruik van WhatsApp, Google hangouts, MS Teams, facetime of Skype zodat jij ook live vragen kunt stellen.

Elopement in Sicilië

Als jullie, om welke reden dan ook, besluiten om samen te gaan trouwen zonder gasten, overweeg dan het mooie eiland Sicilië.

De “Luxury Elopements” winnen aan populariteit en wij zien een duidelijke trend om een typische ceremonie te realiseren inclusief prachtige trouwkleding, een adembenemende gangpad, de meest romantische geloften, luxe styling, een professionele huwelijksfotograaf etc. zonder de gasten.

Zelfs als je het absolute minimum voor ogen hebt, ontkom je niet aan een aantal elementen die je moet plannen: reizen, accommodatie, trouwlocatie en kleding heb je minimaal nodig. Ook als je hebt gekozen voor de meest simpele ceremonie, heb je nog steeds documenten nodig zoals geboorteakten en een huwelijksvergunning.

Het team van Sicily Love Weddings zorgt ervoor dat alles van A tot Z voor je geregeld is. Geen stress, alleen maar genieten voor jullie tweeën en/of een paar naaste getuigen.

Foto by Fotograficart

Neem vandaag nog contact met ons op!