Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Welkom bij Sicily Love Weddings & Events, waar dromen werkelijkheid worden en liefde tot leven komt. Terwijl we met dankbaarheid terugblikken op de betoverende huwelijken die we in 2023 hebben mogen organiseren, kijken we alweer vol opwinding vooruit naar de onvergetelijke momenten die 2024 in petto heeft. Laten we samen een reis maken door de liefdevolle herinneringen van het afgelopen jaar en kort vooruitblikken op de liefdesverhalen die zich nog moeten ontvouwen.

Een Jaar van Magie

geschreven met liefde, gelach en onvergetelijke herinneringen

Het jaar 2023 was, zoals altijd, doordrenkt van emoties, romantiek en pure magie. Als toegewijde wedding planner hebben we elke stap van de reis van onze bruidsparen gevierd en gekoesterd. Van intieme ceremonies in een wijngaard tot grandioze feesten in historische Siciliaanse villa’s, elk huwelijk was uniek en weerspiegelde de persoonlijkheid en liefde van het paar. Laten we samen terugkijken op enkele van die schitterende momenten van het afgelopen jaar.

S&O

Een Betoverende bruiloft in een Siciliaanse Borgo

In het voorjaar betoverden S & O onze harten met hun sprookjesachtige bruiloft in een ‘Borgo’ die het ware  Sicilië uitstraalt. Te midden van familie en vrienden spraken zij hun JA woord uit in de tuin, omringd door de rustieke pracht van de Siciliaanse natuur. De sfeer van Sicilië werd niet alleen gevoeld, maar ademde werkelijk door elk aspect van deze speciale dag. Het diner dat volgde was een ware culinaire reis door Sicilië met smaken die de ziel van de regio vastlegden.

Ook de aankleding van de locatie weerspiegelde de warmte en levendigheid van Sicilië. Levendige kleuren, elegante bloemstukken en decoratieve elementen doordrenkt met de lokale cultuur creëerden een atmosfeer van gezelligheid en vreugde. De muzikale omlijsting, verzorgd door een fantastische band en DJ, bracht de avond tot leven. Van sfeervolle deuntjes tijdens het diner tot opzwepende beats op de dansvloer.

Dit huwelijk was meer dan een viering; het was een liefdesverhaal dat begon onder de Siciliaanse zon, omgeven door olijfbomen en doordrenkt met de unieke charme van dit prachtige eiland. Het was alsof de ziel van Sicilië zelf aanwezig was op deze bijzondere dag.

S&J

Een Romantisch avontuur in de wijngaard

S&J kozen voor de warmte van de zomerzon en de magie van een Siciliaanse wijngaard voor hun onvergetelijke dag in 2023. De stralende zon en de kraakheldere lucht creëerden een perfecte achtergrond, waar niet alleen de betoverende wijngaard maar zelfs de Eolische eilanden in de verte te bewonderen waren.

De trouwdag begon met een intieme ceremonie te midden van de groene wijnranken, waarna het gezelschap zich verplaatste naar de binnenplaats van een voormalige abdij voor een betoverend diner. De historische ambiance voegde een extra dimensie toe aan de viering, en alle gasten genoten van een onvergetelijke ervaring, compleet met een overnachting in de charmante abdij.

Deze magische trouwdag werd afgesloten met een sprankelend feest aan de rand van een idyllisch zwembad. Onder de sterrenhemel vierden S&J en hun gasten de liefde en het leven. Hun liefde straalde als de sterren aan de hemel boven hen. Dit bijzondere huwelijk belichaamde de dromen van het paar en weerspiegelde niet alleen de liefde tussen S&J maar ook de unieke pracht van Sicilië. Het was een dag doordrenkt met romantiek, adembenemende uitzichten en historische charme, waardoor het een herinnering werd die voor altijd in hun harten zal schitteren.

D&M

Een onvergetelijke liefdesweek in september

D&M kozen ervoor om hun liefdesverhaal te bezegelen in september, één van de mooiste maanden op het prachtige eiland Sicilië. Deze bijzondere bruiloft werd gevierd in een charmante B&B waar zij alle kamers voor een midweek hadden afgehuurd. De festiviteiten begonnen met een gezellige barbecue-avond op de locatie, gevolgd door een warm welkomstfeestje bij de beachclub. De kers op de (bruids)taart was de adembenemende trouwdag, waar D&M elkaar voor de ambtenaar van de burgerlijke stand het langverwachte ‘JA’ gaven.

De natuur leek samen te werken om deze bijzondere trouwdag nog specialer te maken. Ondanks een dreigende regenbui die het buiten geplande diner leek te verstoren, hielden de liefde en positieve energie stand en kon de hele trouwdag gevierd worden op de prachtige buitenlocaties van de B&B.

Niet alleen D&M, maar ook hun gasten koesterden nog lang de herinneringen aan deze intieme week. De liefde en verbondenheid die tijdens deze dagen werden gedeeld, creëerden de meest onvergetelijke momenten. Van lachende gezichten tot ontroerende geloften, deze bruiloft liet een blijvende indruk achter in de harten van alle aanwezigen.

In de weken en maanden na de bruiloft zullen D&M en hun geliefden ongetwijfeld met een glimlach terugdenken aan deze betoverende week vol liefde, vreugde en prachtige herinneringen. Het bewijs dat een huwelijk niet alleen een dag is, maar een reis die begint met onvergetelijke momenten gedeeld met degenen die het meest dierbaar zijn.

Het was een eer om deel uit te maken van hun unieke liefdesverhaal en om te zien hoe deze speciale dagen een blijvende indruk achterlieten in de harten van allen die aanwezig waren. Op naar een leven vol geluk voor D&M!

K&C

Een sprookjesachtige bruiloft in Catania

In het hart van Catania voltrok zich het romantische sprookje van K&C, waarin een oogverblindend paleis het decor vormde voor hun betoverende ceremonie. Maar dat was slechts het begin van deze onvergetelijke dag!

Na de betoverende ceremonie werden K&C in stijl naar een sprookjesachtig kasteel gebracht, waar de magie werd voortgezet. Elk moment straalde elegantie en grandeur uit, waardoor zowel het bruidspaar als de gasten werden meegevoerd in de pure betovering van de dag.

De start van het diner werd gemarkeerd door een kleurrijk vuurwerk, dat niet alleen de lucht verlichtte maar ook de harten van iedereen met vreugde vulde. Een spectaculaire start van een culinair feest waar nog lang over nagepraat zal worden.

De bruiloft van K&C was een ware ode aan stijl en veelzijdigheid. De bruid schitterde in niet één, niet twee, maar wel drie verschillende outfits, elk met bijpassend kapsel en make-up. Een betoverende transformatie die haar stralende persoonlijkheid nog meer accentueerde en de dag extra uniek maakte.

Een dag doordrenkt met liefde, schoonheid en onvergetelijke momenten, die niet alleen de verwachtingen overtrof, maar ook een blijvende indruk achterliet in de harten van K&C en hun geliefden. Deze bruiloft was een uniek sprookje, vastgelegd in de prachtige setting van Catania en verankerd in de warme herinneringen van degenen die het voorrecht hadden om het te beleven. Laten we een toost uitbrengen op een toekomst vol liefde en geluk voor het stralende bruidspaar!

De beste trouwleveranciers

Al deze prachtige herinneringen zouden niet tot leven komen zonder de onmisbare bijdragen van onze buitengewone leveranciers. Voor deze betoverende huwelijken hebben we samengewerkt met getalenteerde professionals die elke gebeurtenis tot in de kleinste details hebben verfijnd.

Fotografie, met dank aan:

Onze fotografen hebben de meest onvergetelijke momenten van deze bijzondere dagen vastgelegd. Hun lens heeft de liefde en emoties van elk paar op een betoverende manier gevangen, waardoor deze momenten voor altijd blijven schitteren.

Bloemen en Styling, met dank aan:

Een speciale dank gaat uit naar Blanc aux Reveurs, de meester van bloemen en styling, die met hun unieke creativiteit en oog voor detail de perfecte sfeer hebben gecreëerd. Hun prachtige arrangementen en verfijnde styling hebben elke locatie omgetoverd tot een dromerige omgeving die de liefde en elegantie van de dag weerspiegelde.

Vooruitkijken naar 2024

Terwijl we onze bruidsparen van 2023 bedanken voor het vertrouwen in Sicily Love Weddings & Events, kijken we enthousiast uit naar wat de komende jaren zal brengen.

Onze agenda staat bol van een scala aan bruiloften die de diversiteit en unieke persoonlijkheden van de aanstaande bruidsparen weerspiegelen. Wat ons werk zo bijzonder maakt, is de verscheidenheid aan culturen en nationaliteiten die deel uitmaken van onze prachtige bruidsparen. Van Nederland tot Australië, Engeland tot Mexico, Schotland tot Luxemburg – liefde kent geen grenzen, en dat blijkt wel uit de wereldwijde mix van onze bruidsparen.

Elk paar heeft zijn eigen verhaal, en wij voelen ons vereerd om te mogen bijdragen aan het vertellen van deze unieke liefdesverhalen. Of het nu een intieme ceremonie is in de betoverende achtertuin van een Italiaans landhuis of een grootschalige viering in het historische Catania – elke locatie draagt bij aan het creëren van een onvergetelijke ervaring.

Opwindend nieuws is dat we in 2024 ook een aantal events organiseren op het prachtige vasteland van Italië. Van het schilderachtige Portofino tot de glooiende heuvels van Toscane en de eeuwige stad Rome, zullen wij betrokken zijn bij het creëren van onvergetelijke momenten.

Sicily Love Weddings & Events kijkt ernaar uit om nieuwe hoofdstukken van liefdesverhalen te schrijven en onvergetelijke momenten te creëren voor onze bruidsparen. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis vol liefde en magie. Op naar een prachtig nieuw jaar vol betekenisvolle vieringen!

Aanbevolen artikelen