Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Summertime Magic op een biologische citrus boerderij op Sicilië

Time is too slow for those who wait, too swift for those who fear, too long for those who grieve, too short for those who rejoice, but for those who love, time is eternity

Cit. Henry van Dyke

Geniet van de korte video van deze geweldige trouwdag op Sicilië, gemaakt door Gabriele Crisafulli

Wat is er niet mooi aan deze fantastische trouwdag op Sicilië? Wij zijn helemaal weg van dit beeldschone bruidspaar, het kleurenpalet, van de romantische sfeer, de geweldige leveranciers en natuurlijk van de top trouw locatie aan de Oost Siciliaanse kust!

We zijn oprecht verliefd op de trouwjaponnen van Kea Atelier die zo fantastisch passen bij de romantische stijl van deze trouwlocatie. De creaties van Kea atelier zijn uniek en hand gemaakt. Let op de details, de prachtige stoffen, het exclusieve kant en de originele accessoires. Eigenaresse Carmela beoefent nog steeds het ambacht van het kantklossen.

De artistieke styling en bloemen arrangementen zijn gerealiseerd door het creatieve team van Blanc Aux Reveurs, Wedding & Event designers. Van de persoonlijke bloemen zoals het bruidsboeket tot de styling van de trouw ceremonie, de prachtige tafels en de bruidstaart, alles zag er fantastisch uit. Blanc Aux Reveurs is ook beschikbaar voor jouw trouwdag op Sicilië.

De prachtige sieraden voor het bruidspaar zijn van Salini Gioelleria Neem eens een kijkje op hun website en kies de mooiste trouwringen uit hun assortiment.

Wie anders dan bekroond fotograaf Gianmarco Vetrano kan de romantiek en liefde beter uitdrukken in de mooiste foto’s? De mooiste blijvende herinnering van je trouwdag is een top fotograaf waard!

Samen met onze Amerikaanse collega Wedding Planner Italian Lace Events hebben wij deze magische trouwdag op Sicilië vorm gegeven, gepland en uitgevoerd! Maak kennis met ons geweldige team Wedding Professionals die de dromen hebben waar gemaakt en een onvergetelijke trouwdag hebben gecreëerd.

Thanks again for making dreams come true.

Wedding planning & Design sicily.love.weddings.events & italianlaceevents | Photographer: gianmarco_vetrano_foto | Videomaker gabrielecrisafullifilm | Make-up artist meyselmakeup |Hairstyling gisellaparrucchieri |Florals blanc_aux_reveurs | Bridalgown kea.atelier |Groom’s clothing claudiomiceliabbigliamento | Jewellery gioielleria_salini | Bride viviana_falanga | Groom giovi_pezzino | Stationery blanc_aux_reveurs

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *