Italië nodigt bruidsparen uit voor hun droom huwelijk!

4 mei 2021 – 18:38 | Van luchtvaartnieuws.nl

ROME – De Italiaanse premier Draghi heeft dinsdag Nederlanders en andere buitenlanders opgeroepen om een vakantie naar Italië te boeken. Zij zijn komende zomer weer van harte welkom in het land met een coronapaspoort, zo gaf hij aan.

“De wereld wil naar Italië reizen, de pandemie heeft ons gedwongen te sluiten, maar Italië is klaar om de wereld terug te verwelkomen”, zei Draghi volgens The Local. “Het is tijd om uw vakantie in Italië te boeken, we kunnen niet wachten om u weer te verwelkomen!”

“Onze bergen, onze stranden, onze steden gaan weer open. Sommige economische sectoren zijn voorbestemd om te krimpen, andere om te groeien, maar ik twijfel er niet aan dat het toerisme in Italië sterker zal terugkeren dan voorheen”, zo vervolgde premier.

Coronapaspoort

Draghi denkt dat met het Europese coronapaspoort, dat waarschijnlijk eind juni geïntroduceerd wordt, het toerisme veilig hervat kan worden. Met dat ‘paspoort’ (eigenlijk een barcode in een app) kunnen reizigers aantonen dat ze gevaccineerd zijn, negatief getest zijn of immuun na besmetting.

Om niet op dat Europese coronapaspoort te hoeven wachten, komt Italië in aanloop daarnaartoe al met een eigen coronapaspoort. Dat wordt half mei gelanceerd. De toeristische sector is namelijk heel belangrijk voor Italië en voor het economische herstel van het land.

SICILY – Trouwen op Sicilië kan ook weer en wij kijken ernaar uit om voor jou een droom trouwdag te organiseren op ons prachtige eiland. Neem vandaag nog contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *