Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

TROUWLOCATIES OP SICILIË |

Langzaam maar zeker verandert ook op Sicilië de civiele ceremonie

Droom jij van een huwelijk op Sicilië maar zie je dat niet gebeuren op het gemeentehuis? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Daar waar op Sicilië traditiegetrouw in de kerk wordt getrouwd en het gemeentehuis werd gezien als een noodzakelijke formaliteit, zien wij nu dat steeds meer Italiaanse bruidsparen ook van de burgerlijke ceremonie iets bijzonders willen maken. En dat is goed nieuws voor ons! Dat heeft er namelijk voor gezorgd dat steeds meer gemeenten bijzondere locaties aanwijzen als officiële trouwlocatie. Zoals kastelen, historische paleizen, ex kerkjes, prachtige tuinen en zelfs een olijfboomgaard.

 Lees verder in onze nieuwsbrief!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *