Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Toen we besloten deze speciale elopement shoot te organiseren, wisten we niet dat het resultaat zo oogverblindend mooi zou worden. Wij nemen je graag mee naar Sicilie in winterse Kerstsfeer. Laat je meeslepen door deze hopeloos romantische styled shoot.

De dames Lauren & Andrea geven elkaar het JA woord op een typisch Siciliaanse locatie, Casa La Carrubbazza.

Zij dragen prachtige bruidskleding, handgemaakt door Fashion Designer Carmela Motta van Kea Atelier.

De luxueuze, schitterende sieraden zijn geleverd door Juwelier Salini.

Make-up van beide bruiden is gerealiseerd door het uiterst bekwame team van Paula Niculita en de kapsels door niemand minder dan Toni Pellegrino Art and Science.

De creatieve bloemdecoraties en boeketten zijn verzorgd door topbloemisten Fiorelli uit Catania. Zij weten ons steeds weer te verrassen met hun fantastische creaties.

De betoverende foto’s zijn gemaakt door één van onze favoriete fotografen op Sicilie: Carmelo Ucchino van Studio 58.

bruiden tijdens de trouwceremonie met bloemenboog en kerstboom op de achtergrond

Met een kerstboom als backdrop en een prachtige bloemen boog als omlijsting van dit bijzondere moment, wacht Andrea op de aankomst van Lauren. Op de grond liggen kleurrijke tapijten in dezelfde kleur nuances als de bloemen.

Andrea draagt een Bridal Jumpsuit met cape en capuchon, de volle en warme kleuren van haar bruidsboeket met o.a. de bijzondere bloem ‘Protea’, maakt haar Kerst look compleet!

Als Lauren binnen komt lopen, schijnt het licht zo mooi op haar gezicht dat we er allemaal even stil van zijn. De jurk met lange sleep vloeit soepel over de grond en combineert perfect bij haar sprookjesachtige bruidsboeket.

De ceremonie is intiem en romantisch terwijl de trouwbeloften worden uitgesproken en de gouden trouwringen aan de vingers worden geschoven als teken van eeuwigdurende verbondenheid. De kerstboom in het beeld maakt een onwaarschijnlijk mooi ‘winterplaatje’ compleet.

bruid leest haar trouwbeloften. zij draagt een diamanten collier en diamanten oorbellen van Salini in Catania

Casa La Carrubbazza is een perfecte trouwlocatie aan de oostkust van Sicilië met prachtige Siciliaanse terrassen, een schitterende tuin en een stijlvol landhuis. Droom hier weg tussen de magische olijfbomen en ervaar het idyllische Italiaanse gevoel.

Na de fotoshoot is het tijd voor een andere look voor het diner. Beide dames dragen bij het diner een trouwjapon met een lijfje van ‘tombolo’ kant, een heel bijzondere, antieke manier van kantklossen. Carmela Motta, designer van Kea Atelier, houdt deze traditionele manier van kantklossen in stand.

De dinertafel staat klaar, compleet gestyled door de zusjes Alfino van Fiorelli. De passie van deze bloemisten is duidelijk te zien in deze schitterend gedecoreerde tafel, waar zij Violaciocca, cappuccino rozen en katoenbloemen met dennentakken voor hebben gebruikt.

Trouwdiner tafel Kerst styling

Een heerlijke Siciliaanse taart maakt het kerst/wedding diner compleet. Noem ons hopeloos romantisch maar wij zijn officieel bezeten van deze warme kleuren en sfeer!

Wie denkt nog steeds dat Sicilië alleen geschikt is voor zomerbruiloften? Wij kunnen geen genoeg krijgen van al deze warme tinten en organiseren graag jouw winterhuwelijk op ons ‘warme’ Sicilië!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *