Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Heeft de huidige Covid-19 crisis invloed op jouw geplande huwelijk?

De Covid-19-crisis houdt de hele wereld bezig en bruidsparen die in 2020 gaan trouwen vragen zich af wat de gevolgen voor hen zullen zijn. En we begrijpen de angst. Natuurlijk heb je zorgen als je je bruiloft dit jaar hebt gepland. Er zijn veel vragen die helaas vooralsnog onbeantwoord blijven. Wij zullen proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

Zoals we allemaal weten, is Italië op dit moment in een lock-down tot 3 mei 2020. Alle internationale vluchten zijn opgeschort en het nieuws verandert snel. Wij houden de situatie van dag tot dag in de gaten en staan in nauw contact met onze bruidsparen om te praten over passende maatregelen. In overleg met onze bruidsparen hebben we alle geplande bruiloften van april, mei en juni 2020 uitgesteld. Een woord van dank aan onze leveranciers is hier op zijn plaats, zij hebben veel flexibiliteit en creativiteit getoond om aan de wensen van de bruidsparen tegemoet te kunnen komen.

Wij hebben nu de focus op de bruiloften van juli en augustus 2020. Voor deze bruiloften maken we plannen om klaar te zijn wanneer blijkt dat ook deze huwelijken uitgesteld moeten worden. Voor alle bruidsparen die in de herfst en daarna in het huwelijksbootje stappen, is er nog tijd om te wachten met het nemen van maatregelen. Maar we houden wel de beschikbaarheid van de locatie(s) en de leveranciers in het achterhoofd om een uitstel te accommoderen mocht dit nodig zijn. Veel huwelijken zijn al van het voorjaar verplaatst naar het najaar waardoor de beschikbaarheid in die periode onder druk staat.

Het beste advies dat wij op dit moment kunnen geven is ‘Blijf rustig’ en doe niets drastisch voordat je alle informatie voor jouw situatie op tafel hebt. Als je een besluit kunt nemen, doe het dan ook en verruil de stress voor een dosis rust!

Wees voorbereid en overweeg om een wedding planner in de hand te nemen die jou kan helpen bij de planning en opties kan bieden hoe jij het beste een eventueel uitstel kunt aanpakken. Neem vandaag nog contact met ons op en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Sicily Love Weddings_CdTF

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *