Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Wacht dan niet langer met het boeken van je trouwleveranciers

Begin zo snel mogelijk met de voorbereidingen van jouw huwelijksdag!

De laatste tijd hebben we met veel verloofde koppels gesproken die graag willen beginnen met het plannen van hun huwelijksfeest voor 2021 of 2022. Maar de huidige Corona-situatie maakt bruidsparen afwachtend! Hoewel dat volkomen begrijpelijk is, kan het de grootste fout zijn om je huwelijksplanning uit te stellen tot later dit jaar of zelfs tot 2022.

Fotograaf Emanuele Greco

De druk op 2021 en 2022 trouwdata is enorm

Door de lockdown van 2020 werd ongeveer 80% van de 2020 bruiloften uitgesteld en verschoven naar 2021 en 2022.  Dit maakt het vinden van locaties en leveranciers met enige beschikbaarheid in 2021 en 2022 een grote uitdaging. Dit geldt zeker voor de trouwlocaties en trouwleveranciers in Italië maar ook voor trouwlocaties en leveranciers in Nederland.

Fotograaf Jurgen Jacob Lodder

Speciale trouwdata in 2021 en 2022

Heb je een bijzondere datum in gedachten en valt die ook nog in het weekend? Dan is de kans dat je nu al teleurgesteld wordt heel groot! Probeer, zeker in dat geval, alvast een alternatieve datum te prikken.

Fotograaf Carmelo Ucchino

De prijzen in de trouwbranche gaan stijgen

Wij verwachten dat de prijzen in de trouwbranche met minimaal 20% of meer zullen stijgen. Enerzijds onder invloed van de standaard jaarlijkse prijsstijging en anderzijds door de extreme vraag naar data in 2021 en 2022.

Fotograaf Salvatore Cimino

Wacht niet langer, begin nu met het plannen van je trouwdag

Er is nog nooit een beter moment geweest om te beginnen met de planning van je trouwdag voor 2021/2022.

Maar waar begin je? Laat ons je helpen om de perfecte trouwlocatie en de meest creatieve trouwleveranciers te vinden. Nu is het tijd om contact met ons op te nemen en te beginnen met boeken.

Let’s start the fun!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *