Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Er is veel om over na te denken bij het plannen van je bruiloft, maar wat als jouw trouwdag midden in de corona crisis gepland was? Wat moet je doen en hoe pak je dat aan?

Covid-19 maatregelen in Italië na 3 mei 2020

Op dit moment wachten we op de aankondiging van de Italiaanse regering met betrekking tot de Covid-19 maatregelen vanaf 3 mei 2020. 

Vanaf wanneer kunnen bruiloften mogelijk weer plaatsvinden? Is er een maximum aan gasten die je mag uitnodigen? En wanneer mogen de trouwlocaties (met catering faciliteiten) weer open? Zoveel vragen en helaas nog zo weinig antwoorden.

De Italiaanse premier Conte heeft aangekondigd dat hij van plan is de maatregelen vanaf 4 mei geleidelijk af te bouwen. De fabrieken zullen weer open mogen en de bouwsector mag weer aan de slag, aldus Conte op de Italiaanse TV.

Ook is de verwachting dat de volgende versoepelingen zullen worden aangekondigd:

  • familiebezoek wordt weer toegestaan
  • parken worden geopend
  • restaurants worden geopend voor afhaalmaaltijden
  • essentiële reizen kunnen worden hervat

Voorlopig blijven huwelijken en kerkdiensten verboden en we weten niet wanneer dit weer wordt toegestaan.

Fase 3 wordt verwacht vanaf 1 juni met de volgende maatregelen:

  • kappers en koffiebars mogen weer open
  • restaurants gaan onder strikte voorwaarden weer open

Het dragen van een beschermingsmasker is verplicht in het openbaar vervoer en in winkels en er moet voorlopig rekening worden gehouden met het afstand houden van minimaal 1 meter.

Wat betekenen de Covid-19 maatregelen voor jouw bruiloft?

Als je bruiloft oorspronkelijk gepland was in april, mei of juni, dan hopen wij dat je de beslissing al had genomen om je huwelijk uit te stellen.

Voor bruiloften vanaf juli 2020 is de situatie nog onduidelijk. 

Voor onze bruidsparen doen wij alles wat nodig is om een prachtige huwelijksdag te realiseren, of dat nu betekent het aanpassen of het verplaatsen je trouwdag. Uiteraard zijn jouw veiligheid en de veiligheid van je gasten onze top prioriteit.

Overwegingen om je huwelijk uit te stellen tot 2021!


Het uitstellen van je trouwdag kan één van de meest teleurstellende beslissingen zijn die je ooit zult moeten nemen, maar de beslissing kan hoe dan ook uit jouw handen genomen worden door de maatregelen van de overheden!

Wil jij wachten tot het laatste moment? Met waarschijnlijk veel stress tot gevolg!

Waar komen jouw gasten vandaan en hoe reizen zij naar Italië? Verwacht je veel Internationale gasten?

Het zal waarschijnlijk langer duren voordat zij allemaal weer naar Italië kunnen reizen. Als het voor jullie belangrijk is dat zij allemaal bij je huwelijk aanwezig zijn, overweeg dan zeker om de datum uit te stellen.

Is het uitstellen van jouw bruiloft de gemoedsrust waard?

Als je elke dag wakker wordt met een knoop in je maag en peinst over het wel of niet uitstellen van je huwelijk, stel dan uit! Hoe eerder hoe beter en des te meer gasten zullen zich kunnen concentreren op jullie grote dag en niet afgeleid worden door wat er in het nieuws gebeurt. 

Sicily Love Weddings kan je helpen om je trouwdag aan te passen of te verplaatsen. Neem snel contact met ons op!

Contact

Wat doen de Siciliaanse trouwleveranciers in de tussentijd?

De Corona crisis heeft alle leveranciers in de evenementenbranche onder druk gezet. De meesten van hen hebben ons gerustgesteld en zien af van wijzigingskosten op alle bestaande reserveringen die voor 30 april 2020 zijn gemaakt, om het gemakkelijker te maken voor bruidsparen om de datum van hun grote dag uit te stellen.

Het Red Quartet gaat door met het maken van muziek in quarantaine. Carla Basile en haar muzikanten sturen je de hartelijke groeten uit Sicilië!

PERFECT

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *