Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Fotograaf Emanuele Greco

Aan welke leveranciers moet je denken als je gaat trouwen in Italië?

In ons blog “Trouwplannen – waar begin jij met de voorbereidingen”, hebben wij je een idee gegeven waar je aan moet denken als je gaat trouwen in Italië:

  • Documenten voor de trouwceremonie
  • Bruidskleding en accessoires
  • Trouwringen
  • Make up Artist en kapper, eventueel de barbier voor de bruidegom
  • Trouwfotograaf
  • Kosten voor de bruiloftsgasten zoals drukwerk en eten en drinken tijdens de trouwdag
Gekalligrafeerde menukaart De Schoonschrijfster / Fotograaf Carmelo Ucchino

Natuurlijk ben jij zelf de regisseur van je trouwdag en maak jij uiteindelijk de definitieve keuzes. Aan de basis van de keuzes die jullie gaan maken, staat altijd weer het trouwbudget dat je hebt vrijgemaakt. Wij sommen hieronder nog een aantal trouwleveranciers op waaraan je kunt denken bij de voorbereidingen van jullie trouwdag in Italië.

Styling & Bloemen voor je trouwdag

Sommige trouwlocaties hebben gewoon niet veel nodig of kunnen zelfs niet veel styling hebben omdat het anders te vol wordt! Andere trouwlocaties hebben juist weer meer aankleding / styling nodig. Hoe dan ook: elk bruidspaar wil met de styling een persoonlijke touch aanbrengen aan de voor hun zo belangrijke dag in hun leven, de TROUWDAG!

Reserveer voor een simpele styling en bloemen voor je trouwdag tenminste €1.500,–

Styling & bloemen Sebastian flowers / fotograaf Salvatore Cimino

Muziek

Muziek zorgt voor een bijzondere omlijsting van je trouwdag. Wat jullie kiezen heeft veel te maken met je persoonlijke voorkeur, maar zeker ook met het beschikbare budget.

Een DJ is heel veelzijdig, alle muziek die jullie wensen kan gespeeld worden. Live muziek is vaak net wat romantischer en biedt iets extra’s tijdens bijvoorbeeld de ceremonie. De prijskaartjes zijn heel verschillend.

De prijs voor een DJ voor de hele dag inclusief de apparatuur en de DJ booth start ongeveer bij €750,–.

Live muziek is heel afhankelijk van de groep die je contracteert. Realiseer je dat prijzen vaak per persoon gaan, dus meer muzikanten betekent meestal een hoger prijskaartje.

Zangeres Carla Basile

Videograaf

Foto’s zijn geweldig als tastbare herinnering aan jullie ‘Mooiste Dag’! Eerder hebben wij al geadviseerd om niet te besparen op de keuze van je fotograaf. Maar echte bewegende beelden geven de sfeer van de dag nog beter weer en zijn een waardevolle aanvulling om jullie dag steeds weer opnieuw te beleven. Overweeg zeker om naast de fotograaf ook een videograaf in te huren. Veel videografen kunnen een zogenaamde ‘same day edit’ maken die je ’s avonds al kunt laten zien.

De prijs van een videograaf is opgebouwd uit het aantal uren dat hij aanwezig is en de services die jullie kiezen zoals een trailer, een volledige video, een same day edit en meer. Ga uit van een prijs vanaf €1.500,–.

Videomaker Movila video

Trouwauto

Misschien wil je in stijl aankomen bij de trouwlocatie of maak je zelfs gebruik van meerdere locaties. Je trouwceremonie in de Kerk, de trouwreportage in dat karakteristieke Italiaanse dorpje en het diner en feest in die prachtige tuin met uitzicht over de fantastische Siciliaanse kustlijn. In dat geval wil je misschien ook wel een mooie trouwauto huren voor het vervoer tijdens jullie huwelijksdag.

Trouwauto’s zijn er in alle soorten en maten, van de karakteristieke Fiat 500 tot een Rolls Royce cabrio! Prijzen zijn heel gevarieerd maar vanaf €500,–. Wij hebben de juiste contacten in heel Italië.

Ford Mustang van Autonoleggio Armony

Vuurwerk of ander entertainment

Heb je budget over en zoek je iets extra’s? Dansers, performers, kinderentertainment, vuurwerk shows en nog veel meer! Niets is voor ons te gek en we kunnen dan ook allerlei soorten entertainment voor jullie trouwdag regelen.

Fotograaf Salvatore Cimino

Heb je vragen waar en hoe te beginnen of zou je graag een persoonlijke berekening willen ontvangen? Vraag dan vandaag nog een gratis consultatiegesprek aan.

Wij kijken ernaar uit!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *