Telefoonnummer

+ 31 (0)6 50460494

sicilyloveweddings@gmail.com

sicilyloveweddings@gmail.com

Openingstijden

Mon - Fri: 7AM - 7PM

Je bent net verloofd en je hebt een trouwdatum in je hoofd maar je moet thuis blijven en afstand bewaren. Wanneer, waar en hoe ga jij je huwelijk plannen terwijl de wereld worstelt met de Corona-virus pandemie.

Het zijn onzekere tijden en deze situatie hebben wij van ons leven niet meegemaakt. Maar… jij en je aanstaande hebben nog een heel leven voor je en dat is een feestje waard! Wij zijn er vast van overtuigd dat, zodra dit achter de rug is, mensen snakken naar het vieren van betekenisvolle gebeurtenissen zoals jouw huwelijk! Dus hier is ons advies. Begin vandaag met het plannen van je trouwdag!

Bruidspaar geeft elkaar de trouwring tijdens de trouwceremonie

STAP 1: KIES JE TROUWDATUM(S)

Als je dat nog niet hebt gedaan, dan is het nu tijd om te bepalen wanneer je wilt trouwen. Kies daarbij meteen een aantal alternatieve data. In deze tijd is flexibiliteit meer dan ooit van cruciaal belang. Zelfs als je een klein huwelijk plant, kun je in 2021 tegen een tekort aan beschikbare zaterdagen aan lopen. Normaliter is beschikbaarheid op zaterdag al redelijk moeilijk, zeker voor gewilde locaties. Wij ervaren nu al dat het in 2021 nog veel lastiger wordt om een beschikbare zaterdag te vinden omdat veel 2020 huwelijken een jaar zijn uitgesteld. Hoe ga je daarmee om? Haal diep adem en bedenk:

– De dag van de week verandert niets aan de waarde, het doel of de betekenis van je huwelijk, of aan de manier waarop jij je huwelijk viert.

– Als we straks weer een huwelijk kunnen vieren, dan zal de wereld er waarschijnlijk anders uitzien. Net als jij, zullen je gasten ook toe zijn aan een gezellig, sociaal feest zoals een huwelijk. Zij zullen er alles aan doen om bij jouw huwelijk aanwezig te zijn…… op een vrijdag, een zondag, of zelfs een donderdag.

STAP 2: HUUR EEN WEDDING PLANNER

Dit is misschien een stap die je in eerste instantie overslaat. Het is immers een luxe om een wedding planner in te huren, toch? Ja, dat is het. Het is ook een luxe om een fotograaf, cateraar, band, kapper en visagie in te huren……..en de lijst gaat verder. Het Engelse gezegde “Failing to plan is planning to fail” is zo waar en wij zouden echt adviseren om daar eens goed over na te denken!

Sinds de maatregelen rondom Corona zijn ingevoerd, zien wij een sterke stijging van bruidsparen die ons om advies vragen. Hoe pak je een verplaatsing van je huwelijk aan? Voor veel bruidsparen is het onbekend terrein, noodplanning, verplaatsen van de datum, contractonderhandelingen, annuleringen etc.

Uiteindelijk hebben bruidsparen die een full-service bruiloftsplanner hebben, een veel betere positie. Het verplaatsen van je huwelijk verloopt in dat geval soepeler en efficiënter omdat wedding planners veel expertise in huis hebben.

Er zijn voldoende redenen om een full-service wedding planner in te huren, en dat is niet alleen omdat het huwelijk “georganiseerd”, “mooi”, of “stressvrij” zal zijn. Natuurlijk zijn dat belangrijke redenen, maar dat is zeker niet het enige voordeel van het inhuren van een wedding planner.

Dit zijn twee van de meest belangrijke taken van het team van Sicily Love Weddings:

Onderzoek, onderzoek, onderzoek.

En dan nog meer onderzoek. Wij doen geen enkele aanbeveling aan onze klanten die niet zwaar geworteld is in onderzoek, en/of niet voldoet aan onze hoogste normen en verwachtingen.

Belang van de juiste keuze van je trouwleveranciers

Als wij je helpen met het inhuren van leveranciers, bouwen we aan een team van professionals die uitzonderlijk goed moeten samenwerken en zich moeten inzetten voor dezelfde prioriteit, namelijk jouw huwelijk. Als je geen *goed* team van professionals bij elkaar hebt, dan is het niet vanzelfsprekend dat zij zich professioneel in jouw belang zullen gedragen wanneer het onverwachte gebeurt, en/of als je jouw bruiloft moet uitstellen, opnieuw moet plannen of een nieuw concept van toepassing is.

Rampenplannen.

Is een verduidelijking nodig? Hoewel het waar is dat geen enkele wedding planner ooit een pandemie van deze omvang heeft gezien, is het ook waar dat het soort werk dat wij nu doen niet nieuw voor ons is. Wij zijn al jaren gewend aan het oplossen van problemen, het anticiperen op en het navigeren door omstandigheden waar wij of onze bruidsparen geen controle over hebben. Wij zijn gewend om plannen aan te passen op basis van zwaar weer, veiligheidsoverwegingen, overheidsvoorschriften, reisbeperkingen, onvoorziene ziekte, noodsituaties etc.

Wil je meer weten over onze aanpak en hoe wij jou kunnen helpen om je mooiste dag te organiseren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij kijken ernaar uit om samen met jou een geweldige trouwdag te realiseren!

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *